e00261b53f7cc574bc02c41dc4e8190

Čo je drôtené pletivo?

Drôtené pletivo je tiež známe ako drôtená tkanina a drôtená tkanina.Vyrába sa na špeciálnom tkáčskom stroji s jednoduchým alebo viacnásobným osnovným drôtom a útkovým drôtom.Osnovný drôt vytvára flexibilitu, zatiaľ čo útkový drôt poskytuje stabilitu.Dekoratívne kovové tkané drôtené pletivo z nehrdzavejúcej ocele sa široko používa ako architektonická dekorácia obloženia závesov.

drôtené pletivo

drôtené pletivo


Na čo slúži drôtené pletivo?


Drôtené pletivo s pevnosťou je možné použiť v priemyselnom prostredí a jeho estetické vlastnosti zlepšujú architektonické návrhy a všestrannosť na splnenie rôznych funkcií. Drôtené pletivo je pomerne všestranný produkt.Táto dynamická produktová skupina, ktorá je bežne začlenená do značiek, výplní zábradlí, vložiek do skriniek, zásten rastlín a iných aplikácií, vyhovuje takmer akémukoľvek dizajnu, ako je balkón, letisko, hotel, múzeum, výstavné centrum, nákupné centrum, reštaurácia, obchodná kancelária, hotel atď. Jeho ľahké vlastnosti uľahčujú jeho strihanie a manipuláciu počas inštalácie.Ak sa sústredíte na problém s hmotnosťou produktu, pred kúpou si pozorne prečítajte špecifikáciu produktu. Viac špecifikácií produktu si môžete pozrieť na stránke produktu.

drôtené pletivo

drôtené pletivo


Vlastnosti drôteného pletiva


Môže ponúknuť lepší vizuál ako stena.Má pevnejšiu, odolnejšiu a flexibilnejšiu konštrukciu, takže vyžaduje nenáročnú údržbu a dá sa ľahko inštalovať.Jeho otvory môžu prepúšťať vzduch, zvuk, svetlo.Jeho kovový charakter mu môže pomôcť odolávať ohňu. S menším množstvom odpadu z kovového materiálu je ekologickejší a hospodárnejší.

drôtené pletivo

drôtené pletivo




Charakteristika drôteného pletiva


Materiál: SS 304, 316,

Veľkosť otvoru: 2 mm x 1 mm až 100 mm x 10 mm

Priemer osnovného drôtu: 0,45 mm až 3 mm

Priemer útkového drôtu: 0,5 mm až 4 mm

šírka: 1m, 1,2m, 1,5m až 8m max

Dĺžka: 10 m je štandard.Môže sa líšiť podľa požiadavky zákazníka.





Čas odoslania: 15. januára 2023